Nog een lantaarnpaal midden op de weg !!

 

Een lantaarnpaal in Roggel heeft het gebracht tot de landelijke pers. Hij heeft ondertussen onder druk van de publieke opinie het loodje gelegd en is verwijderd. Wat te betreuren valt. Want waar vind je nog zo’n icoon van goed managen en slecht organiseren?

En de grote vraag is natuurlijk: wie hebben daar midden in de weg een gat geboord om die lantaarn te plaatsen? Maar voor de goede orde: hen treft geen blaam, ze hebben gewoon gedaan wat hun is opgedragen!

De officiele berichtgeving met beeldmateriaal mag niet verloren gaan:

In het Limburgse dorpje Roggel staat sinds een paar dagen een lantaarnpaal midden op straat. Dit zorgt voor een gevaarlijke verkeerssituatie.

Volgens de gemeente Leudal, waar Roggel onder valt, is er sprake van een “vervelende situatie, die te wijten is aan miscommunicatie en misplanning.” De bewuste lantaarnpaal is op woensdagmiddag 9 december door de gemeente verwijderd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × twee =